Nieuws, repo's en film

Nieuws: fund een bunker!

Stichting Stelling 33 doet allemaal leuke dingen met bunkers. Zo werken ze nu samen met de mensen van Cocondo, om oude bunkers langs de kust om te toveren tot heuse verblijfplaatsen waar je vakantie kunt vieren. En die kun jij financieren.

Natuurlijk worden die bunkers op duurzame en ecologische wijze getransformeerd, en is de uiteindelijke verblijfplaats betekenisvol. Want het is 2020, en waar zouden we zijn zonder duurzame, ecologische en betekenisvolle bunkers. Dan zouden we nergens zijn. Hoe dan ook. Je kunt die bunkers crowdfunden. Afhankelijk van het bedrag dat je investeert, krijg je een ansichtkaart, leuke memorabilia, een rondleiding of zelfs overnachtingen in de bunker. Crowdfunden doe je hier, meer over de bunker in kwestie zie je daar en achtergronden lees je bij cocondo.

Delen: